O nama

Firma "Servis Čović" registrirana je 2006 godine, kao obrtnička radnja za servis i popravak rashladnih i klima uređaja.

Kroz naš stalni rad dolazimo do novih suradnika, samim tim i do FUJITSU klima uređaja, koji nas je itekako iznenadio svojom kvalitetom, snagom, koji drugi proizvođači nisu mogli ponuditi. U skorom periodu ostavljamo sve druge proizvođače klima uređaja sa kojima smo radili, radimo i smijelo nudimo samo FUJITSU klima uređaje.

Doškolovavanjem, i stalnim praćenjem razvoja INVERTER tehnologija, postajemo i ovlašteni servis i distributer za FUJITSU klima uređaje.

Godine 2010. postajemo poduzeće, pod nazivom SERVIS ČOVIĆ d.o.o. Čitluk, sa sjedištem u Čitluku, gdje je i servisno izložbeni prostor.

Poduzeće trenutno broji 10 uposlenih, i opskrbljuje uređaje na područjiu cijele BiH.

Uz kvalitetu klima uređaja Fujitsu, Servis Čović garantira brzu i kvalitetnu uslugu počevši, od ponude optimalnog rješenja, brze isporuke i montaže.

Klima uređaji FUJITSU- vaš odabir za udobnost

Opustite se uz odličnog partnera

Distributeri su FUJITSU klima za područje BIH.Posjetite ih u izložbenim prostorima gdje možete isprobati klima uređaje.Uz garanciju od 5 godina nude vam veliki broj zidnih, parapetnih, kanalnih i stropnih klima uređaja za kućnu i industrijsku upotrebu.Izdvajamo akciju:
inverter 4 kw 1200 KM
inverter 5,4 kw 2000 KM

kontaktirajte nas!
Potoplje 19A, BiH-88260 Čitluk, 036 644 775, info@servis-covic.com