VAC-2000ALW

WiFi Termostat
VAC-2000ALW
5C
35C
A+++

VAC-2000ALW WiFi termostati sa ekranom osjetljivim na dodir dizajnirani su za upravljanje Fan coilom.
Wi-Fi sustav termoregulacije VAC-2000 termostata omogućuje Vam da konfigurirate udobnost svog doma u bilo kojem trenutku jednostavnim klikom s pametnog telefona ili tableta zahvaljujući namjenskoj aplikaciji My Beca Smart za iOS i Android.

Zapravo, s VAC-2000 Wi-Fi termostatom možete svoj pametni telefon ili tablet pretvoriti u sustav daljinskog upravljanja i upravljati svojim sustavom čak i na daljinu.

Kompatibilan s Amazon Alexa, Google Home i IFTTT, ovaj termostat će vam omogućiti da stalno nadzirete svoj sustav, održavajući najugodniju temperaturu uz uštedu energije.

Nadalje, korištenjem prednosti Wi-Fi mreže možete kontrolirati i regulirati udobnost doma gdje god se nalazili na brz i iznimno intuitivan način.

S elegantnim i osnovnim dizajnom savršeno se integrira u svako okruženje omogućujući vam da prilagodite svoj Fan coil jednostavnim klikom.
WiFi kontrola temperature , za Android i za iOS WIFI kontrola.

Daljinsko upravljanje putem mobilne aplikacije ili računala (WIFI), upravljajte temperaturom vašeg doma s bilo kojeg mjesta na svijetu.

Programabilnost: 5 + 2 programabilna razdoblja maksimiziraju udobnost i ekonomičnost. programi jamče ugodnu temperaturu, više mogućnosti, fleksibilniji; Podrška za dijeljenje uređaja.

Točna temperatura: 1 °C Preciznost održava temperaturu unutar zadane razine;

Memorija podataka kada je napajanje isključeno; ℃ ili ℉ mogu se prilagoditi; Nema ograničenja za dodavanje soba i podršku za pametne scene.

Preuzimanje: 
Specifikacija: 

Senzor NTC
Preciznost ± 0.5 ℃
Dijeta 110-240 Vac / 50-60 Hz
Raspon temperature 5-35 ℃
Potrošnja energije <1,5 W
Montaža 86X86mm ili 60mm europska okrugla kutija
Pogreška u vremenu <1%
Materijal PC + ABS
Električno punjenje 3A za ventil 5A za ventilator
Sobna temperatura 0 ~ 45 ℃, 5 ~ 95% RH bez kondenzacije 

VAC-2000ALW